Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I:

IBOLYA - Kedves, nyitott személyiség jele; a szerénység szimbóluma. Nők álmában: jó baráti és társkapcsolat; igazán oda tudsz figyelni egy másik emberre. Férfiálomban: jó értelemben vett érzékenység; képes vagy átérezni mások helyzetét.

IDEGEN - Idegen férfi, aki ellenségesen lép fel, férfiálomban: úgy érzed, hogy hibát követtél el, vádolod magad. Női álomban: hálót vetettél valakire, de az kibújt belőle; mesterkedéseid nem járnak eredménnyel.

IDÉZET - Diákálomban: túlterhelés, vizsgaidőszak. Különben: útkeresés, elbizonytalanodás. Idézet, amelyre ébredés után is visszaemlékezel: egy nálad okosabbnak hitt személy tanácsa, amelyet követni igyekszel, de helyes megérzéssel kételkedsz annak célszerűségében. Falra, táblára írt idézet: lásd még jelentékeny tévedés.

IGA - Kedved ellen való tevékenység. Nőtlennek házasság Krúdy.

IGAZGATÓ - Ha saját munkahelyed igazgatója: konfliktus. Ha kitálalsz neki és megértéssel meghallgat, igazat ad: nincs módod a véleménynyilvánításra. Ha szigorral elutasít, bántóan viselkedik: egy hangoztatott véleményedből kis kellemetlenséged származik. Ismeretlen ember, akiről álmodban tudod, hogy igazgató: ésszerű irányításra vársz; munkahelyi feladataid önhibádon kívül megoldhatatlanok. Iskolaigazgató: gyermekálomban: nehezen tűrt fegyelem, értelmetlen feladatok. Felnőttálomban, ha régi iskolai igazgatód látod: ötleteidet nem tudod megvalósítani.

IGAZGATÓSÁG, IGAZGATÓTANÁCS - Nyomasztó hétköznapok.

IGAZOLÁS - Úgy érzed, mindenki ellenedre van, összeesküdött ellened a világ.

IJEDTSÉG - Rossz lelkiismeret; ha ijedten ébredsz, de nem emlékszel vissza álmodra, csak az ijedtségre: kutass magadban és meg fogod találni azt, a nemrég történt eseményt, amiről régi, kellemetlen emléked felidéződött.

IJESZTŐ - nek találni egy különben kedvesnek tartott személyt: érzelmeidet, gondolataidat nem magad alakítod ki.

IKRA Aprópénz, anyagi gond. Ha halat bontasz és abban nagy mennyiségű ikrát találsz: férfiálomban: önérzeteden esett csorba; olyan munkát vállaltál, ami a kedved ellen való, és az nem hozta meg a várt hasznot. Nők álmában: anyagi előnyökért teremtett, kedved ellen való kapcsolat, amely ráadásul nem is járt komoly bevétellel.

IKTATNI, IKTATÓKÖNYV - Probléma, amelynek a megoldása fejtörést igényelne; halogatod egy dolgod rendbetételét.

ILLATSZER - Anyagiasság, pénzcentrikus gondolkodás, ami természetesen nem fukarságot jelent: sőt inkább sorozatos, ám megbánt könnyelműséget; kívánságaid, ábrándjaid között a pénz foglalja el a legelőkelőbb helyet. Földre kifolyt illatszer: kitörő jókedv; röhögőroham; kis üvegben tartott illatszer: pedantéria, gyűjtögetési szenvedély; felesleges holmikat tárolsz, hátha egyszer még jó lesz jelszóval. Férfiillatszer, borotválkozóvíz: nők álmában: fegyelmezetlennek, könnyelműnek tartod a partnered; magadat tartod jobb gazdának. Férfiálomban: partnered lassan eluralkodik rajtad, átveszi az irányítást a dolgaid felett.

ILLETLEN dolgokról álmodni - örülj, hogy legalább álmodban...

IMA - Tanácstalanság; jóakarattal megoldható probléma.

INDA - Szenvedély. Köréd csavarodó inda: férfiálomban: nem tudsz úrrá lenni egy érzelmeden; testi vonzalom egy különben ellenszenves nő iránt. Női álomban: öröm nélküli, eltűrt szexuális kapcsolat.

ING - Könnyű szerelem, idill, amit nem tudsz titokban tartani. Inggomb: régi barát, egykori iskolatárs körüli gondolatok.

INGA -Felbuzdulás; lelkesülten belekezdesz egy dologba, amit majd ismét abbahagysz. Ingaóra: önfelmentés. Arra gondolsz, hogy időhiányból nem teszel meg egy csomó fontos dolgot.

INJEKCIÓ -Erőszak körüli fantáziálás. Gyakori azoknak a nőknek az álmában, akikkel túl sokan kezdenek ki, tolakodóak velük szemben; többnyire mindezt ők provokálják.

INTŐ - Kisdiákálomban: szigorú környezet. Felnőtt-álomban: ha gyermeked intőt hoz: kissé elhanyagoltad őt az utóbbi időben. Ha magad kapsz intőt: buta tréfát csináltál.

IPAROS - Csúnyán rászednek. Iparos, ha a házadban dolgozik: másra bíztál egy olyan dolgot, amit magadnak kellett volna elintézned.

IRHABUNDA - Gyengédség, simogatás utáni vágy. Ha irhabundát meztelenül veszel fel és az kellemes érzést kelt: szexfantáziálás; olyan gondolatok, amiket jobbára titokban tartasz. Ha a bunda szúr: fantáziálásod miatt érzett kis bűntudat. Lásd még: BUNDA.

IRODA - Zaklatottság.

IRÓGÉPÖtlettelenség; másokra hagyatkozol véleményed kialakításában.

ISKOLA - Gyerekálomban: csibészkedés, lógás. Felnőttálomban: ismeretlen iskola: kreativitás, jó ötletek sora, újító kedv. Ha régi iskoládban vagy és ott kellemesen érzed magad: harmónia, terveid megvalósulnak, elképzeléseid sikert hoznak. Ha szorongással vagy jelen régi iskoládban: meggondolatlanság, kifecsegtél valamit. Ha iskoládban felelned kell: buzgólkodás.

ISMERETLEN - Ember: nem igazodsz ki magadon; nem érted pontosan, hogy mit miért csinálsz. Ismeretlen táj, magányosság, új ismeretség utáni vágy; ismeretlen városba, faluba érkezni: új barátság; egy régi ismerősödben új erényeket találsz. Ismeretlen rendeltetésű tárgy, gép: kedvvel fogsz hozzá egy nehéz feladathoz; szívesen töröd a fejed és általában jó eredményre jutsz.

ISMERKEDÉS - Kutatásaidban holtpontra jutottál; ahhoz, hogy kidolgozz valamit, új szempontokra van szükséged.

ISMERŐS-- Lásd: BARÁT

ISTENTISZTELET - Nemes igyekezet; segítőszándék.

ISTÁLLÓ - Nagytakarítás. Gazdánál: üres istálló: hiába várt nyereség, kedvezetlen időjárás. Jószággal telt istálló: szerencse; jó üzlet, kölcsönösen előnyös megegyezés.

ISZAP - Lásd: SÁR

ISZONYAT Lásd: RÉMÜLETAddig is videózz kevesebbet

ITAL - Szeszes ital: rövid pórázra vagy fogva. Gyümölcsital: ismered a mértéket. Víz mint ital: jó irányú változás, megújulás, megtisztulás; ha dohányos vagy: le fogsz szokni róla.

ITATÓ - Ha állatok veszik körül: kedvetlenül láttak vendégül. Üres itató: váratlan vendég, aki zavarba hoz.

ITRÁNG - Céltudatosság.

IZLAND Egyedüllét; sóvárgás egy régi kedves ismerős, hozzátartozó után.

IZOM - Ha rajtad nő és óriási méreteket ölt: elkeseredettség, csüggedtség. Izmaid, ha elfogynak, összemennek: csalódás, fájdalom. Izmait mozgató ember: féltékenység.

IZZADTSÁG -Megkönnyebbülés, túl vagy egy nehéz helyzeten.

J:

JACHT - Lekicsinyellsz egy érzelmet; rálegyintesz a benned felmerülő kérdésekre, pedig komolyabban kellene venned a saját érzelmeidet, indulataidat. Jacht, amin meztelen emberek vannak: fékentartott fantáziák, visszafojtott gondolatok. Viharba kerülni jachttal: egy komolytalannak tartott érzelem, amely keserű bonyodalmakat okoz.

JAPÁN - Egyszerre több holmid, berendezésed, tv, rádió, magnó, stb. megy tönkre.

JAPÁN EMBER - Sportoló álmában: vereségtől tartasz. Különben: kimerültség.

JEGENYE - Felfedezik egy értékes tulajdonságod.

JEGESMEDVE - Magadra erőltetett felnőttesség; engedj néha utat játékos kedvednek.

JEGY - Felhatalmazás. Megbíznak valamivel, ami a kedvedre van; jó irányba befolyásolsz valakit. Élelmiszerjegy: vigasz régi feljegyzés.

JEGYGYŰRŰ - Tiltott szerelem.

JEGYZETFÜZET (BLOKK; HATÁRIDŐNAPLÓ) - Megfeledkezel valamiről - esetleg szándékosan; elfoglaltságodra hivatkozva kitérsz egy kérés elől.

JEGYZŐKÖNYV - Jobb híján elfogadod mások magyarázatát; érzelmeid megakadályoznak abban, hogy egy kérdésben tisztán láss.

JELES (osztályzat) - Nem tettekben, hanem ábrándokban törsz a sikerre; szükséges teendőket halogatsz.

JELMEZ - Átlátszó hazugság. Jelmezbál: Unalmasnak tartott környezet. Barátaidat, esetleg partneredet unod, holott Te nem fedezed fel a színeket. Jelmezes ember: passzivitás, nem tudod jól megszervezni azokat a programokat, amelyekre vágyakozol. Jelmez, ami dominót utánoz: tiltott, esetleg munkahelyi, kaland, flört.

JELMONDAT, JELSZÓ - Bizonytalanság. Hangoztatott véleményedben magad is kételkedsz.

JELVÉNY - Ha ismert: régi kedves barátok emléke; iskolatárs, akivel már régen nem találkoztál. Ismeretlen jelvény: jó beilleszkedőképesség; gyorsan feltalálod magad a legkülönbözőbb helyzetekben; csak a szerelmi kapcsolatokban vagy kissé ügyefogyott. Bőrödre tűzött vagy égetett jelvény: igazságtalanságot szenvedtél el; egyéni és eredeti véleményed titkolnod kell. Jelvény, ami címert ábrázol: felvágás, vélt vagy valódi sikereid fitogtatása.

JOGAR - Nők álmában: szerepzavar; úgy érzed, kicsúszik a kezedből a hatalom, az irányítás, amelyet eddig sem gyakoroltál, inkább csak vágytál rá; engedékenyebb magatartással előbb célt érsz, mint követelőzéssel. Férfiálomban: a nőkről alkotott múlt századi vélemény: messze nem vagy olyan erős és határozott, mint amilyennek mutatni igyekszel magad; erőltetett keménységed mögött nagyon is sérülékeny lélek lakozik.

JOGOSÍTVÁNY -Legközelebb egy kicsit se igyál, ha vezetsz.

JOGSZABÁLY -Eredeti gondolkodásmód; véleményed gyakran különbözik a többiekétől, de meg kell tanulnod - sajnos - néha elhallgatni; nem kell minden körülmények között kimondanod, amit gondolsz.

JOGÁSZ - Nagyon belemerültél egy vitába; folytatólagos véleménykülönbség; túlzott hévvel akarod álláspontod elfogadtatni.

JUGOSZLÁVIA -Kellemes időtöltés. Rossz időben, télen Jugoszláviáról álmodni: önmagáét beszél; de lehet, hogy rosszkedvedért egyszerűen az időjárást teszed felelőssé, pedig érdemes lenne gondolkodnod azon, hogy mi is az igazi bajod. Nők álmában: szereted a szépet.

JUH - Engedékenység, amellyel visszaélsz.

JUHÁSZ - Türelmetlenség, udvariatlanság.

JUTALOM - Mások helyett végzett munka; hátrányos helyzet.

JÁCINT - Egy jó barátod barátnőd kedvesével kacérkodsz.

JÁRDA - Megerőltető munka.

JÁRDASZEGÉLY - Nem tudsz betartani egy határidőt.

JÁRDASZIGET - Fáradságos, megerőltető munka, amelynek nem látod az értelmét; felesleges adminisztráció.

JÁRŐR - Akadályt gördítenek eléd.

JÁSZOL Derű, optimizmus, amit nem kezd ki, nem tud kikezdeni a külvilág.

JÁTSZMA (sport) - Lendületes, jókedvű személyiség: jó humorérzék; vitakedv.

JÁTÉK (JÁTÉKSZER) -Alkotókedv, kreativitás. Régi játékokkal telezsúfolt helyiség: gyerekkori álmaid csak kis részben valósultak meg, de mindenképpen jó eredményeket értél el. Szétszórt játékok: nem arra koncentrálsz, amit már jól megcsináltál, hanem arra, hogy mi mindent akarsz még tenni. Társasjáték, ha egy vagy több emberrel játszod: jó beszéd- és vitakészség, egészséges versenyszellem, önálló gondolkodás. Ha egyedül játszol egy társasnak szánt játékkal: nem tudod kivel megosztani a gondolataidat, férfiálomban: szép, de csacsi partner.

JÁTÉKAUTOMATA Rossz ötlet; izgalmasnak induló kapcsolat.

JÉG -Azt jelenti, ami: hidegség. Ha jégen jársz, korcsolyázol és itt igen bizonytalanul érzed magad: feloldódási képtelenség, ami egy kis zavartól még inkább elmélyül. Ha a jégen biztonsággal, nagy ügyességgel mozogsz: jól alakoskodsz; nők álmában: szexuális ügyeskedés, amely mögött nincsenek átérzett indulatok. Jég, ami emberszerű alakot ölt: szeretnél feloldódni egy kapcsolatban, szerelemben, azonban nem vagy őszinte, valami meggátol talán a rosszindulat véleményed, kívánságod kimondásában. Jég, amit messziről látsz; nem értenek meg; közömbös partner. Jéghegy: rideg környezet; intézeti vagy kórházi emlék, amit valami napi esemény felelevenített; szigorú szülők jelenléte vagy emléke. Jégeső: fösvény partner, aki a legkisebb szükséges kiadást is könnyelműségnek minősíti. Jégeső, ha a termésedben pusztít: túl jól akartál járni egy alkuban, üzletben, ezért aztán nem is sikerült. Jegesember: unalmas téli esték régi feljegyzés. Jég, ami elolvad alattad vagy körülötted: sikerül feloldanod egy magadban lévő gátlást. Jégdarabok, ha a kezedben vannak: ügyesen irányítasz valakit; megőrzött józansággal érzelmeket játszol. Jégkocka italban: kicsit elvetetted a súlykot; úgy hiszed, többet mutattál meg magadból, mint ami ésszerű lett volna; fecsegtél.

JÉGCSAP - Ha ereszen, ház oldalán látod: kellemetlen családi kapcsolat; feszültség két, általad szerelt személy között. Jégcsap, ha a kezedben tartod: férfiálomban: olyan nő kacérkodik veled, akinek nem vágysz a társaságára. Nők álmában: nem váltod ki azokat az indulatokat, amelyeket szeretnél. Jégcsapot letörni: hideg számítás, érdekkapcsolat különösen nők álmában, de férfiálomban is előfordul és akkor ugyanazt jelenti.

JÉGKORONG (mérkőzés) - Presztízsből kitartasz egy hibás elképzelésed mellett. Jégkorongozó: számító, hidegfejű ismerős; megszorultságodban olyanokhoz kell fordulnod, akiket nem szívelsz.

JÉGPÁLYA Merészség; érzelemmentesen kezelt üzleti ügyek.

JÉGSZEKRÉNY Régi klasszikus jégszekrény egykori jegyzet szerint: Lesed az alkalmat, hogy visszaadj egy kölcsönt.

JÉGVIRÁG-Ablakon: tapintatlan kíváncsiságod ellenérzéseket ébreszt. Jégvirág, ha rajtad vagy ruhádon van: úgy gondolod, hogy megfelelő bátorítás esetén jó kapcsolatot tudnál létesíteni; azt várod, hogy mások közeledjenek hozzád, nem sokat teszel egy barátság, esetleg egy partnerkapcsolat kialakításáért.

JÓD - Túlteszed magad megbántottságodon.

JÓS, JÓSNŐ - Megerősítést keresel egy elhatározásodhoz, elképzelésedhez; másoktól akarod hallani azt, amit magad gondolsz.

JÓSLAT Felmented magad, holott hibás vagy. Inkorrekt eszközökkel igyekszel célt érni.

JÓVÁHAGYÁS - Titkolt érzelmek, vágyak.

K:

KABAR Önzés; ügyesnek hitt viselkedéseddel rá akarsz bírni másokat, hogy kedved szerint tegyenek. Kabaréban fellépni: előrelátónak, okosnak tartod magad, de lelepleződsz.

KABIN - Izgalmas titok, emlék.

KABÁT - Leplezni valónak hitt szexuális gondolatok. Kabátbélés: jó meglátások; Képes vagy a felszín mögé látni.

KACAGÁSt hallani - Nem hiszel magadban.

KACSA - Önfejűség.

KAGYLÓTitok. Kagylóhéj: szerelem, aminek az elmúlása ellen küzdöttél. Eleven kagyló: férfiálomban: erős testi vágy, fiatal szerető. Nők álmában: önszeretet, szex, titok, amit nem osztasz meg partnereddel. Kagylót, osztrigát enni: jó partnerkapcsolat; ha undorodsz: női álomban: terhességtől való félelem; férfiálomban: benned feltámadó vágyak, amelyeket elutasítasz magadtól. Kagylóban gyöngyre lelni: szerelmesed megríkat.

KAJAK - Lásd: CSÓNAK.

KAKAS -Idejében felfigyelsz egy ellened irányuló cselszövésre, ügyesen kivéded azt.

KAKAÓ - Megbánt adakozás. Ajándékodnak nem volt akkora sikere, mint amit elvártál.

KAKTUSZ - Sértett magányosság. Nők álmában: senkit nem találsz magadhoz méltónak, a legapróbb hibába is belekötsz, pedig társra vágysz. Férfiálomban: kritikus beállítottság; azt hiszed, hogy úgy sem értenének meg, ezért aztán meg sem próbálod gondolataidat megosztani.

KALAP - Tekintélyelvűség. Fogasra akasztott kalap: nem kapsz annyi megbecsülést, mint amennyit magadnak ítélsz. Kalap, ami leesik a fejedről: méltóságodon esett csorba. Díszes női kalap: nők álmában: önmagadról alkotott téves elképzelés; kicsit ridegebb vagy, mint hiszed. Férfiálomban szalagos, díszített női kalap: testi vágyaid miatt szellemi vagy társadalmi megalkuvásra kényszerülsz. Kalap, amit a szél sodor és nem bírod utolérni: ha kevésbé igyekeznél méltóságteljes lenni, több tiszteletet kapnál. Kalapod, ha vízbe esik: közeli hozzátartozód bánt meg. Férfikalapot viselő nő: alárendelt helyzet. Szokatlanul nagy kalap keménykalap vagy cilinder: bátortalanság, önbizalomhiány; erősebbnek akarod látni magad, mint amilyen valójában vagy. Ha kalapot emelnek előtted: ellopták, kicsalták ötleteidet; kiénekelték a szádból a sajtot; ha te emelsz kalapot: értelmesen meggyőztek.

KALAUZ - Számon kérnek rajtad valamit; okolnak olyanért, amiről nem tehetsz.

KALITKA - Nincs ellenedre, ha uralkodnak rajtad.

KALMÁR - Időjárás-változás régi feljegyzés.

KALÁCS Nélkülözés. Fonott kalács: regényes ábrándok, nosztalgia

KALÁSZ Nyereség; megtakarítasz egy kiadást, amire számítottál

KALÓZ - Gyermekálomban: ügyesség, rátermettség, élénk fantázia. Felnőttálomban: konspirációs hajlam; ott is mellékutakon akar járni, ahol a főút is kényelmesen járható.

KAMILLAJókedvű, derűs személyiség. Tudsz örülni: Kamillatea: mértéktartó ízlés.

KAMRA - Rejtélynek tartod mások magánügyeit; mindenkiben titkot sejtesz. Csak akkor érzed magad biztonságban egy társaságban, ha mindenkiről mindent tudsz. Ha kamrába vagy zárva: egy kellemetlen emléked minduntalan az eszedbe jut, gyakran olyankor is, amikor ez zavarba hoz.

KANADA - Hatalmas felhajtással valami csekélységet kapsz ajándékba.

KANCSÓ - Hasznos időtöltés, jó társaság.

KANDALLÓ - Kellemes otthon, kellemes vendégség. Regényes életút. Lásd még: KÁLYHA.

KANNA-Anyagi gond. Tejeskanna: megkönnyíted egy barátod helyzetét.

KANTÁR - Megtorpanás; tanácstalanság.

KANYAR - Heves indulatok, titkos változtatási szándék, amit nem vallasz meg. Kockázatos dologba bonyolódsz. Kanyarban autóval kisodródni: szenvedély, ami magával ragad; esetleg túlzott alkoholfogyasztás.

KANÁLIS - Bűntudat; rossz lelkiismeret. Kanálisból előmászó ember: lelepleződéstől való félelem; nem tudtál magadban tartani egy vallomást, elmondtak valami olyat, ami rád rossz fényt vet. Kanálisszagot érezni: túlzott rendszeretet; ragaszkodás apró és felesleges dolgokhoz, holmikhoz.

KANÁRI - Pletyka; olyan hírt hallasz, amit nem fontos elhinned.

KANÓC - Hirtelen és gyakran ok nélkül gurulsz dühbe.

KAPA -Kikapcsolódás. Kapálni: összebékítesz magadban két egymásnak ellentmondó gondolatot.

KAPASZKODNI - Veszélyérzet, amire nem találsz magyarázatot. Faágba kapaszkodni: tárgyilagos tanácsra, útmutatásra van szükséged, ehelyett nem éppen okos dolgokkal beszélik tele a fejed. Ha kapaszkodsz valamibe, ami nem bír megtartani: tehetetlennek érzed magad, segítséget vársz, ám bajbajutottságod okát nem tudod összefoglalni. Kapaszkodva biztonságot érezni: jó partnerkapcsolat, sokoldalú társ. Ismeretlen emberbe kapaszkodni: gyerekesen viszonyulsz egy felettesedhez. Ismert emberbe kapaszkodni: úgy akarsz elintézni valamit, hogy sajnáltatod magad; duzzogással, sértődöttséggel hívod fel a környezeted figyelmét elégedetlenségedre. Ha beléd kapaszkodnak: nem segítettél erődhöz mérten annak, aki rád utalódott.

KAPOCS - Mulasztás, feledékenység. Nem találsz valamit, amiről tudod, hogy jó helyre tetted el; elhagytál valamit.

KAPTAFA -Erőt veszel magadon, és hozzáfogsz egy nem jó szívvel végzett munkához.

KAPU - Szerencsés fordulat, változás. Zárt, becsukódó kapu: úgy gondolod, hogy kimaradtál valamiből.

KARAJ - Csalás. Karajcsont: szerelmi háromszöget sejtesz ott, ahol erre semmi okod.

KARALÁBÉ - Jó szívvel adott segítség.

KARAMBOL-Véleménykülönbség, amelyben az elveid ellenére meghátrálsz.

KARAVÁN - Teljes erőbedobással végzett munka.

KARBURÁTOR - Férfiálomban: ügyetlenség. Női álomban: önmagaddal szembeni teljesen felesleges elégedetlenség.

KARD - Általában rámenősség; kissé agresszív érdekérvényesítés. Férfiálomban: konzervatív, merev előítéletes gondolkodás; a nők lebecsülése; titkolt, esetleg önmagad előtt is titkolt, szexuális kishitűség. Női álomban: esetleg túlhangsúlyozott hivalkodó nőiesség a viselkedésben, valójában elégedetlenség a női szereppel; sok ha én férfi lennék . . . kezdetű gondolat. Ha rövid a kardod, toldd meg egy ajándékkal - tréfás, régi feljegyzés, férfiak számára.

KARIKA -Egyértelműségre törekszel. Karikagyűrű, lásd GYŰRÜ. Hula-hop karika: kisimított gondolatok; képtelen vagy ellentmondások feloldására, ezért aztán egyszerűsítesz.

KARKÖTŐ - Terhedre van egy kapcsolat, érzelem.

KARMESTER - Változás. Fellázadsz egy rád erőltetett viselkedés ellen.

KARMOLÁS - Kellemetlenség.

KARNEVÁL - Színesség után vágysz, de magad nem vagy képes színesíteni magad, sem mások idejét, életét; várod, hogy történjék valami érdekes; elébe kellene menned az eseményeknek. Riói karneválon részt venni: kusza érzelmek, még kuszább várakozások

KARSZALAG - Keserves, rossz emlékek, amelyek néha a legvidámabb pillanatban törnek rád. Gyászkarszalag: úgy érzed, hogy nem ápolod elég figyelemmel emlékeidet; kis bűntudat egy eltávozottal szemben.

KARVALY - Kellemes csatódás.

KARZAT Befolyásolhatóság; könnyen a hatása alá kerülsz egy jól előadott szövegnek.

KARÁCSONY - Gyermekálomban: önmagáért beszél: vidámság, ajándék, játék utáni vágy. Ha túl gyakran fordul elő gyermeked álmában a karácsony, elhanyagoltnak érzi magát. Felnőttálomban: mint ünnep kötelességtudat, ésszerű arányos tehervállalás. Karácsonyfa: kissé egyhangú életvitel. Karácsonyfadísz: nagyon adsz arra, hogy apróbb -és mindennapos-családi kellemetlenségeid ne tudódjanak ki. Karácsonyfa, ami csillagszóróktól vagy egyéb díszektől szikrázik: családi perpatvar; rokon, aki nagyon felbosszant. Karácsonyi koszorú: terített asztalon szomorúság, régi kedves ismerősöd hiánya. Karácsonyfa, ha tüzet okoz: jószívűség, adni akarsz egy szeretett személynek; erődön felüli költekezés különösen akkor, nem az ünnep időpontjában vagy ahhoz közel álmodod.

KARÓ - Szenvedsz; úgy gondolod-érzed, hogy rémes korlátok közé vagy szorítva; gyűlik benned az agresszió.

KARÓRA - Nem jött össze egy randevú, vagy nem úgy alakult, ahogy előre elképzelted.

KASTÉLY - Nem azért füllentesz, vezetsz félre másokat, mert hazug vagy, hanem mert Te magad sem vagy tisztában saját magaddal, mindenesetre alakoskodsz, pózolsz. Kastélyban eltévedni, bolyongani: ha félelemmel tölt el: nem igazodsz ki a világban; ha kedvedre való, érdekesnek találod: jóravaló kíváncsiság; őszinte érdeklődés az élet dolgai, más személyek iránt. Elvarázsolt kastély: jó humor, gazdag fantázia; ha félsz benne: saját ötleteidet bizarrnak találod; azt hiszed magadról, hogy kicsit dilis vagy, pedig csak eredeti gondolataid vannak.

KASZA - Olyan jogokat követelsz, amelyek nem illetnek meg. Kaszás ember: félelem. Kaszálni hibát követsz el. A Kaszás: lásd HALÁL.

KATALÓGUS - Diákálomban: kis mulasztás; kialvatlanság. Könyvtári katalógus: halogatott elintéznivaló, rendetlenség.

KATEDRÁLIS - Lásd: TEMPLOM:

KATICABOGÁR - Lánynak: férj; legénynek: szerelem. Házasembernek, asszonynak: egymás szemére hányjátok a múltat.

KATONA -Lásd: EGYENRUHA

KAVICS - Keresed az alkalmat, hogy megsértődhess.

KAZETTA - Kis titok, lopott csók régi feljegyzés.

KAZETTA magnó vagy videó - Nem adtál vissza, elhánytál valamit és most azzal vigasztalod magad, hogy neked sem mindig adják vissza a holmidat a barátaid. Magnókazetta, ami magnókészülék nélkül szól, zenél vagy hangot ad, beszél: fogadalmad ellenére nem tudtál titokban tartani valamit, aminek a titokbantartása elsősorban neked lett volna fontos. Videókazetta, amin képet látnál készülék nélkül: igen fontos értesülés birtokába jutsz, méghozzá teljesen véletlenül, ne élj ezzel vissza.

KAZÁN - Temperamentumos személyiség; minden egyes ismerősödet szexuálisan is szemrevételezed - ez természetesen nem jelent semmi rosszat.

KECSKE- Csalódás,  szerelmi keserűség Krúdy. Magam is azt tapasztaltam, hogy kecskéről álmodni az emberektől való elfordulást jelzi. Azonban régi feljegyzés szerint: legelésző kecske: gyarapodás.

KEFE - Megpróbálsz kicsit betartani valakinek. Drótkefe: sikerül betartanod; tapintatlan megjegyzést teszel.

KEHELY Megtisztulási szándék; jó elhatározás.

KELBIMBÓ Nem nagyon veszed a fáradságot a gondolkodáshoz; túl könnyen rávágsz valamit egy felmerülő kérdésre.

KELEPCE - Ha nem vigyáznál annnyira, kevesebb hibát követnél el.

KELME - Lásd: ANYAG.

KEMENCE -Indulatos és érzelmes, vérbő természet.

KENDER - Haszonelvűség. Vadkender: a környezetben valaki iszik, méghozzá keményen.

KENDŐÁlságosság, leleplezkedés. Mintás kendő: ha az igazi arcodat mutatnád, színesebb lennél; ne vedd át kritikátlanul mások véleményét.

KENGURU - Nagy érzelmi zűrzavar. Kenguru ha ruhában van: elkeseredettség; nagyon vársz egy távoli személyt, akiről azt hiszed, hogy majd minden gondod egycsapósra megoldja. Kenguru, ha olyan nadrágban van, amiből a farka kilóg: női álomban: szerelmi szenvedély, méltatlanra pazarolt érzelmek.

KENNI Kenyeret: jól vezetett gazdaság, háztartás. Gépet: nehezen megszerzett javaidra nagyon vigyázol. Embert: költened kell valakire, akitől támogatást remélsz. Ha téged kennek: ha nem is pont anyagi értelemben vett, de mindenképpen haszonvágy; érzelem, amelynek ki vagy szolgáltatva.

KENTAUR - Férfiálomban: magabiztos rámenősség: nőknél: az érdekek mentén kialakuló szerelmek, önzés; nem ritkán: főnökbe szerelmesedés.

KENYÉR - Egészség, testi és lelki értelemben egyaránt.  Az életnek jó jele  Krúdy. Száraz kenyér: aggodalom a jövő miatt; keletlen kenyér: gondoskodás. Kenyérhéj: jókedv, nem csinálsz magadnak gondot minden csip-csup ügyből. Kenyérpirító: tervszerűség. Pirított kenyér, toast, ha üres angol magyarázat szerint: nehezen emésztesz meg egy neked szóló észrevételt.  Its too difficult to chew.

KENŐCSTitkos szenvedély, amit csak nagy titokban és inkább csak gondolatban elégíthetsz ki; visszatérő kínos gondolatok, rosszérzéssel kísért fantáziák.

KERESKEDŐ - Becsapottnak érzed magad, csalódtál.

KERESZT - Türelemmel próbáld elviselni, ami rádmérettetett; megnyugvás. Égő kereszt: boldoggá tesz, ha másokon segíthetsz. USA-beli értelmezés szerint: másokban látod azt az ördögöt, amelyik benned lakik.

KERESZTELŐ - Jó remények; korrigált hibák.

KERESZTESPÓK - Nőnek: apácahajlam; férfinak: fölényhelyzettel visszaélve indított szerelmi kaland; zsaroló magatartás.

KERET (képkeret) - Elkülönülés. Keretbe foglalt képe valakinek, akit bizonytalanul ismersz föl, a keret hangsúlyosabb, mint a kép: olyan tulajdonságokkal, erényekkel vagy hibákkal ruházol föl valakit, amilyenekkel az nem rendelkezik. Saját szokatlanul bekeretezett képed: ijesztően másnak tartod magad az összes többi embernél; oktalanul a személyed elleni támadástól tartasz.

KERT Szép, ápolt kert: tiszta lelkiismeret, jó kapcsolatteremtési készség. Elhanyagolt, gazos kert: családi szégyen; egy közeli hozzátartozó neked nagyon nem tetszőviselkedése, amit Te szégyellsz. Almáskert: tilosban járás.

KERTÉSZ - Nehezedre eső beilleszkedés. Frissen házasodottak álmában: új és kötöttebb szabályok, amik gyakran az ellenedre vannak. Kertész jelent még olyan családi titkot, aminek a kitudódásától félsz.

KERÁMIA -Egy jó tervedet nem tudod megvalósítani és ez annyira letör, hogy nincs újabb ötleted.

KERÉK (kocsikerék, óriáskerék) - Érzelemre vágysz; ki vagy szolgáltatva a saját érzeleméhségednek,-alig várod, hogy találj valakit, akibe beleszerelmesedhetsz; képes vagy óránként mást gondolni ugyanarról a személyről, ügyről.

KERÉKPÁR - Kényes helyzet. Ha rajta ülsz: nők álmában pikáns gondolatok; férfiálomban: versenyszellem.

KERÍTÉS - Hasonló a KERET-hez: elkülönülési szándék. Ha kerítésen belül vagy: terhedre lévő kapcsolat, kapcsolatok; ha kerítésen kívül vagy: barátságot szeretnél kötni. Kerítésen átmászni: eloszlatsz egy félreértést. Kerítést építeni: mesterségesen különbözni akarsz a többiektől; félsz a szürkeségtől.

KESERŰ (ízt érezni) - Régen elszenvedett igazságtalanság.

KESZTYŰ -Tiltott dolog. Elegáns, finom anyagból készült kesztyű: raffinéria; nagyon ügyesen menedzseled magad. Kötött kesztyű: úgy akarsz érdemeket szerezni, hogy másokat rossz színben tüntetsz fel. Csipkekesztyű, cérnakesztyű:  Darázsfészekbe nyúlsz  régi jegyzet; olyan dologba avatkozol, ami kellemetlen következményekkel jár rád nézve. Átlátszó, nejlonkesztyű: átlátnak mesterkedéseiden. Gumikesztyű: tiltottnak tartott dolgot művelsz, kis bűntudattal. Bokszkesztyű: rámenősség. Kesztyű, amit nem bírsz lehúzni, hozzáragad a kezedhez: lebukás. Kesztyű, amiben nem tudod megmozdítani a kezed: rossznak hitt szokásod, amelytől meg akarsz szabadulni.

KETREC Helyzet, amelyet magadnak köszönhetsz, akár elégedett vagy vele, akár nem. Ketrecbe zártnak lenni: jó együttérző képesség. Ketrecbe, ha bezársz embert: szelíd befolyásolás, szelíd erőszak. Ha állatot zársz ketrecbe: akkor vagy elemedben, ha gondoskodhatsz másokról, felügyelheted őket.

KETTŐ (szám) - Hiányérzet.

KICSINYÍTÉS - Kicsinyített kép, fotó: elhatárolod magad valamitől, amihez igencsak közöd van.

KIDERÜL - Valami álmodban, amit különben titokban akarsz tartani: valójában szeretnéd, ha tudnák titkodat; nehezen tartod magadban egy kalandodat vagy félrelépésedet; nehezedre esik nem dicsekedni.

KIESNI - lásd: ZUHANÁS

KIFLI - Kis, ártatlan kaland.

KIHAJOLNI (ablakon, korláton) - Beleavatkozol valamibe, amihez semmi közöd. Káröröm. Feszülten várod az újabb híreket, egy ismerősöd bonyodalmairól.

KIHALLGATÁS - Számot kell vetned önmagaddal; dönteni kényszerülsz és ez terhedre van.

KIJÁRAT - Öregedés, illetve az attól való félelem.

KIKÖTŐ - Megpihenés; sikerrel végrehajtott feladat. Kikötőváros: eseményes élet.

KILENC (szám) - Szerencse.

KILINCS - Feleslegesen elpazarolt energia; kívánságod nem teljesülhet.

KILÁTÓ -Fontos információ birtokába jutottál, de nem örülsz azok tartalmának.

KINGKONG - Nők álmában: Addig fogod szelídíteni, idomítani társad, amíg aztán joggal ráunhatsz; férfiaknak: a hímneműségnek nemcsak a testi erő a fokmérője.

KIRAKAT Felszínesség, szertartásos viselkedés; fontosabbnak tartod a látszatot, mint a lényeget.

KIRÁLY Ezt az álmot igazán csak magad fejtheted meg! Útmutatásul; az apa jelképe; királynő az anya. Királyi pár a szülők szimbóluma. Ha téged koronáznak királlyá: egy fontos pozícióra törsz. Király, mint kártyalap: lásd ott.

KIRÁNDULÁS - Kikapcsolódásra vágysz, jogosan.

KISZÁLLÁS - Munkahelyi kaland, flört; kis csalás.

KITŰNŐ (osztályzat) - Nappali álmodozás.

KIUTASÍTANI valakit-Szobádból, lakásodból, munkahelyedről: nincs bátorságod véleményed elmondására; előre úgy hiszed, hogy nem értenének meg. Ha téged utasítanak ki: nem bízol vállalkozásod sikerében; kétségeid vannak ítéleted helyességében.

KIVÉGZÉS - Veszekedés; olyan álláspontot védsz, amiben magad sem hiszel; ki akarod magyarázni magad; ha téged végeznek ki: felhagysz egy káros szenvedéllyel például: leszoksz a dohányzásról.

KIÁLLÍTÁS - Megnyilatkozási kényszer; közönséghiány, úgy gondolod, hogy nem figyelnek rád eléggé és elegen. Szereted, ha Te vagy a középpontban; felhívod magadra a figyelmet.

KIÁLTÁSt hallani - Bajban vagy és nem akarod tudomásul venni.

KOCKA Rendezetlen gondolatok, érzelmek; bizonytalan elhatározások. Dobókocka: sorsod felett való töprengés. Három dobókocka, ha mindhárom ugyanazt a számot mutatja: jó szerető. Dobókocka, ha egyesre esik: magány, kettesre: hiányérzet, hármas: szex, négyes: újdonság utáni vágy, ötös: félbehagyott munka, hatos: félmegoldás; rendben levőnek találsz olyan érzelmeket, amelyek korántsem azok; önámítás. Rubik-kocka: változó teljesítmény, sűrű hangulatváltozás. Rubik-kocka, aminek minden oldala azonos színű: megpróbálsz lekicsinyellni, egyszerűsíteni egy problémát, nem nézel szembe azzal.

KOCKACUKOR - Tervek, amelyeket nem tudsz kivitelezni.

KOCKÁS - anyag - Tanácstalanság.

KOCSI  Nagy uraság Krúdy. Lovas kocsi: kedved ellen való út, utazás; halogatsz egy elintéznivalót. Kocsi, amely elé kis ló, szamár, öszvér van befogva: vidámság, örömteli vendégeskedés. Ha a kocsit húzó jószág nem akar indulni: korlátozzák a szabadságod. Lásd még: AUTÓ. Úgy gondolom, hogy a kocsiról szóló régi feljegyzések ma már inkább az autóra érvényesek.

KOCSMA-Olyan program, amelyből partnered kihagyod. Üres kocsma, ahol se vendég, se személyzet: barátaid elfordulnak tőled.

KOFFER - Lásd: BŐRÖND

KOHÓ-Szenvedélyesség, ami gyakran túlzott eszmei, elvi elkötelezettségben is megnyilvánul.

KOLBÁSZ Kamatozó vállalkozás, jó gazdasági érzék; anyagias beállítottság.

KOLDUS - Érzelmi kapzsiság. Koldust, ha elkergetsz: nem viszonzol egy érzelmet, amelyet Te gerjesztettél; koldus, ha adsz neki: úgy hiszed, hogy irányítasz egy kapcsolatot, pedig titkon irányítanak. Koldulni ha arra különben egyáltalán nem szorulsz rá, sőt: a jövőtől való megmagyarázhatatlannak hitt rettegés; alaptalan aggodalom; ha tényleg rászorulsz mások segítségére: nagyon kényelmetlen a helyzeted, érthető okokból rosszul érzed magad, azonban ezek az okok nem anyagi természetűek, egészen másfajta gyámolításra szorulsz.

KOLOSTOR - A képességeid alatt vagy foglalkoztatva; nincs lehetőséged a kibontakozásra.

KOMBINÉ - Kombinéba öltözött férfi: érzelmi bizonytalanság. Kombinés nő: félelem, egy rád erőltetett érzelem jele; mások diktálták a döntésedet.

KOMLÓ - Bevétel; kissé szégyelled magad egy nyereségedért.

KOMP - Jó szexuális képességek.

KOMPÚTER - L. számítógép.

KONFERENCIA KONGRESSZUS Elfecsérelt idő; hiábavalóság; újra és újra azt hiszed, hogy ésszerű véleményed, ötleted meghallgatásra talált, de mindig csalódsz.

KONTAKTLENCSE Rossz lelkiismerettel csinálsz valamit. Elveszett kontaktlencse: nem hagysz fel egy helytelen szokással. Folyadékban lévő kontaktlencse: szégyenkezve, de utánozol valakit.

KONTY - Szigorúság.

KONYAK Ne rekeszd ki magad azokból az örömökből, amelyeket könnyedén megszerezhetsz magadnak; feleslegesen komplikálsz egy ügyet.

KONYHA -Háztartás, otthon. Rendetlen konyha: zűrzavaros érzelmek; patikaszerűen tiszta konyha: fukarság; mások megszólása.

KONZERV - Feledékenység, szórakozottság; diákálomban: felkészületlenül mész el egy vizsgára. Konzervdoboz, amibe belelátsz; bár nem átlátszó: olyan gyermekkori emlék, amit édesen ápolsz; azt hiszed, hogy speciális titkod van.

KOPASZ Kopasszá válni: gond, világnézeti válság, ellentmondás. Ha kopasznak látod magad álmodban, holott egyébként hajad van: tiszta vizet akarsz önteni a pohárba; rendet szeretnél teremteni; tisztánlátásra törekszel. Ismeretlen kopasz ember: szellemi bevétel. Ember, ki szemed láttára válna kopasszá; bajt csináltál.

KOPOGÁS - Ha kopogást hallasz: várod, hogy meglátogassanak, feléd nézzenek. Ha Te kopogtatsz: bizony tudod, hogy valakit meg kellene követned; hirtelenkedtél.

KOPONYA - Kétségek; törekedés a helyes út felé; tisztánlátási szándék; amely sok fáradsággal jár. A bátor gondolkodó álma. Koponya, amelyet látsz és az lenne a sajátod: látszólagos ellentmondás, amelyet jól feloldasz; igen kiváló magyarázatot találsz egy kérdésedre.

KOPORSÓ-A múltad jelképe. Ha ijesztő: nem veszel figyelembe egy régen történt, azonban fejlődésedet nagyon befolyásoló körülményt, amikor múltadról elmélkedsz; ha közönnyel nézed: olyan dolgokra vagy kíváncsi, amelyek érdektelenek, miközben nem figyelsz fontos eseményekre, részletekre; koporsó, ha szívesen mész hozzá közel, nincs ellenedre: jó elemző-, jó feladatmegoldó képesség; szívesen töröd a fejed és eredménnyel; koporsó, amibe fekszel: színész, színésznő álmában: nem kapod meg azt a szerepet, amelyet szívesen vállalnál, jól tudnád megcsinálni; beskatulyázás, egyébként: végérvényesség, beletörődés.

KORBÁCS - Alázat, meghunyászkodás, amelyben örömödet leled. Munkahelyen szereted mártírként feltüntetni magad.

KORLÁT - Általában önmagáért beszélő álom, de jelenti saját magadat, saját ellenérzéseidet; vágyakozol az után a dolog után, amit elítélsz; szeretnél egy kicsit rosszabb lenni.

KORMÁNYKERÉK - Könnyedén forgatható, körbefordítható kormánykerék, ami nincs befolyással a jármű haladására: szenvedély, amely eluralkodik rajtad; elérkezettnek látod az időt, hogy a magad ura légy és ne mások irányítsák a sorsod. Lásd még: AUTÓ.

KORMÁNYRÚD - Megtalált szerencse; ha kicsúszik a kezedből; annál jobb; ezentúl jobb befolyás alá kerülsz, ez hasznos lesz; magad is szükségét érezted egy jó irányú felügyeletnek.

KOROM - Nem véletlenül hívják a zsargonban a félrevezetést kormozásnak! A tisztánlátás hiánya, de az arra való törekvés; a részletek iránti fogékonyság. Kormossá válni: gyanakvás, úgy érzed, becsapnak anyagi ügyekben; kormozni kályhát tisztítani: rendteremtési késztetés, átvitt értelemben is.

KORONA - Általában a hatalom jelképe. Korona, amely szorít: olyan szerepre vállalkoztál - hiúságból -, ami a terhedre van.

KORPATitkolni való cselekvés; korpa, amely a hajadból hullana: félsz, hogy kis linkeskedésed kitudódik. Más hajában, ruháján korpát látni: ne élj vissza az illető bizalmával.

KORSÓ -Pénz körül forgó gondolatok.

KOSZORÚ - Elhanyagoltnak érzed magad; úgy gondolod, elfelejtettek; hiába várt vendégek.

KOSÁR - Mulasztás; bűntudat. Elhanyagoltál valakit; aki rádutalódott; visszaéltél valakinek a gyengeségével.

KOTTA - Becsvágy. Ha lenne egy általad jól ismert zenemű: jó elvonatkoztatási, feladatmegoldó készség.

KOVÁSZ - Elmaradt program.

KOZMETIKUS-Szex, amit különbnek vársz, mint ami megadatik. V. Ő. Fodrász.

KOZÁK - Nők álmában: pikáns gondolatok; férfiaknál: alárendeltség.

KRESZ Lámpaláz. Olyasmit csináltál, ami nem illik bele a saját magadról alkotott elképzeléseidbe; legjobb igyekezeted ellenére nem tudsz megfelelni egy elvárásnak, amit veled szemben támasztanak.

KRIPTA Elásott rossz emlékek, amelyek újra és újra előjönnek a gondolataidban.

KROKODIL - Mindent a szívedre veszel.

KRONG - Egymáshoz erőltetett gondolatok; látszólagos harmónia. Fazekaskorong: jó arányérzék, pénzhez, a nyereséghez való egészséges viszonyulás; jól képviseled az érdekeidet, hallgatsz, amikor arra van szükség, és - ritkán - beszélsz, ha az kell.

KRÉTA (írószer) - Füllentés, ígéret, amelyről tudod, hogy nem fogod betartani.

KUBA - Jó ízlés; előítélet-mentes párválasztás.

KUGLI - Figyelmeztetnek, hogy ne vedd túl komolyan a dolgokat; kuglibáb: rátartiság; ha eldől: nem tudsz valamit véghezvinni; kugligolyó: kikezdhetetlen, kategorikus vélemény, amelyet különböző  nagy emberekre  hivatkozva hangoztatsz.

KUKAC Pikáns gondolatok, ha undort, viszolygást kelt: rosszallod azokat. Kukac, ami testedből mászik elő: nők álmában: újra és újra kipróbálod a hatásodat; kihívod magad ellen a sorsot; férfiálomban: bátortalanul kezdesz hozzá valamihez; mást mutatsz magadról, mint a valóság.

KUKORICA Csöves. Jól elrendezett ügyek; különböző benyomások között értelmes összefüggést tudsz teremteni. Kukoricaföld: jó szerencse.

KULACS - Vigasság.

KULCS - Megoldás; ügyed-bajod rendbe jön. Idegen kulcs, amiről nem tudod, hogy hogyan került hozzád: nem engedsz egy kérésnek, visszautasítasz. Kulcs, amit nem tudsz betenni a zárba: férfiálomban: baj; nőálomban: nem fair eszközökkel akarsz információhoz jutni. Kulcsot elveszteni: rossz megoldás, tévedés. Lásd még: ÁLKULCS.

KULCSCSOMÓ - Kutatómunka: jó eredmény, helyes felismerés.

KULCSLYUK Nagyobb fontosságot tulajdonítasz egy titkodnak, mint amilyennek, valójában bír; azt képzeled: figyelnek, kutatnak utánad.

KULLANCS - Szószátyár ismerős. Kullancs állatban: irányított gondolatok. Kullancs, ha rád kapaszkodik: röstelled, hogy egy tiszteletet érdemlő személyről rosszat gondolsz.

KURUTTYOLÁSt hallani -Alaposan a pohár fenekére néztél.

KUTYA - Hűség, de átvitt értelemben hűség, kitartás egy rossz elképzelés mellett; nehezen felejtesz, és hajlasz a rosszra inkább visszaemlékezni, mint a jóra. Kutyaharapás: ha téged harap - tartasz egy ellenséges lépéstől; ha mást harap meg szemed láttára egy kutya bosszút forralsz. Ismeretlen kutya, ha az öledbe telepszik vagy melléd szegődik: kéretlen szívesség. Régi kutyád, ha álmodban visszatér: szégyelled magad, hogy valaki után még mindig vágyakozol, nem tudod elfelejteni. Saját kutyád, ha ellenségesen viselkedik: igazságtalan voltál valakivel, aki nálad gyengébb, vagy neked kiszolgáltatott. Farkaskutya: nem egyértelmű érzések.

KUTYAGOL - Kedves emléke egy kalandnak, amelyet a távolság megszépít; eltúlzod egy múltbeli kapcsolatod jelentőségét.

KÁBEL Barátság, ami csorbát szenved. Lásd még: TELEVÍZIÓ.

KÁBÍTÓSZER - Nem használod ki saját jó képességed. Feladataid megoldásában mindig a könnyebbik utat választod, még akkor is, ha tudod, hogy kis fáradsággal sokkal többet érhetnél el, nívósabb eredményre juthatnál; mindig  közbejön valami, ami miatt nem valósítod meg jó ötleteidet; halogatsz. Ha kábítószert adsz valakinek: saját gyengeségeidért másokat teszel felelőssé; ha injekcióban adod: vitáid során gyakran védekezel azzal, hogy  mások is . . . -mások hibáinak hangoztatásával felmented magad. Ha álmodban egy embert kábítószeresnek vélsz, kábítószer hatása alatt állónak látod: félre akarsz vezetni valakit.

KÁD - Blöff; szívesen szólsz bele olyan dolgokba, amikhez nem értesz, és gyakran sikerrel.

KÁDEREZÉS, KÁDERLAP - Gyanúsítás, rágalom, ami ellen nem tudsz védekezni; ki vagy téve egy rosszindulatú munkatársnak.

KÁLYHA - A család jelképe. Ha meleget áraszt, kellemes: jó viszonyban vagy a környezeteddel, jól kijössz az emberekkel. Ha megéget: gyermekkori csalódás, egy szülő fél vagy a szülők árulásként átélt cselekedete. Hideg kályha: átértékelt gyerekkori emlékek; gyermekkori sérelem, amit csak felnőtt fejjel érzel át. Kályhát rakni: higgadt, józan, de nem érzelemmentes gondolkodás; nem akarod elkövetni - nem is követed el - azt a hibát, amelyet veled szemben elkövettek. Kályhát tisztítani: sikerrel leszel úrrá nemkívánatos indulataidon; van bátorságod szembenézni önmagaddal. Füstölő kályha: igyekszel kiigadozni saját magadon, kutatsz a múltban; gondolkodásodban nagyobb teret engedsz a képzeletnek, mint a valóságnak.

KÁMFOR - Szórakozottság: Kámforszagot érezni: kórházi emlék.

KÁMZSA -Elmulasztott megemlékezés.

KÁNTOR - Jónak hitt barátodtól nem kaptad meg a jogosan várt segítséget; különbnek hittél valakit, mint amilyennek bizonyult.

KÁNYA -Intrika, ami ellened irányul,

KÁPOLNA -Lásd: TEMPLOM

KÁPOSZTA - Jó szervezőképesség, ügyes időbeosztás. Franciaországban élő ismerőseim szerint: gyerekes szexuális fantáziák. Meg kell jegyeznem, hogy ezt az értelmezést itthon nem tartom érvényesnek;Fanciaországban azonban valószínűleg helyes, ott ugyanis nem gólya hozza a gyereket, hanem a káposztában találják.

KÁRPITOS - Ügyesség; jó kedvvel végzett munka.

KÁRPÁTOK - Megvalósulatlan remények. Lásd még: HEGY.

KÁRTYA - Francia kártya: raffinéria; magyar kártya: praktikusság. Kártyázni: általában jó kombinatív készség, kíváncsiság. Ulti: egészséges tisztánlátás. Piros negyven-száz ulti: iszonyú nagy szerelem. Römi: ki akarsz szedni másokból egy titkot. Bridzs: túlkombinálsz egy problémát. Bridzsparti, amelyet nem tudsz megkezdeni, mert csak ketten vagytok: unott partnerkapcsolat; ha hárman vagytok a bridzsasztalnál: ún.  külső kapcsolat kialakításán munkálkodsz. Tarokk: önfelmentés; elkövetett hibáid, esetleges jellemtelenségedért mindig másokat, a körülményeket teszed felelőssé. Póker: vagányabbnak tartod magad, mint amilyen valójában vagy. Pókerjátszmában olyan lapok, amelyek a valóságban nem fordulhatnak elő például: öt ász, két kör dáma: ábrándozás, csodavárás, nyomasztó adósság, amelynek törlesztésére nincs reális esélyed. Ugyanezt jelenti, ha álombéli bridzsjátszmában 13 azonos színű lapod van. Kártyán nyerni: könnyelműsködés, felelőtlen viselkedés. Nagy vagy kisszlem, durchmars, flös, póker: sikertelenség a magánéletben, de nem a szerelemben, hanem inkább a gazdasági, egzisztenciális körülményekben.

KÁRTYALAPOK - Francia kártyában: kör ász: szerelem, kör király nők álorrában: jó házasság, férfiálomban: önteltség; kör dáma férfiálomban: jó partnerkapcsolat, női álomban: vetélytárs. Kör bubi nők álmában: vonzalom egy nálad fiatalabb fiú iránt, férfiálomban: hasonló. Pikk ász: pénz áll a házhoz. Pikk király: komoly, elmélyült vonzalom. Pikk dáma: gyász, átvitt értelemben is; veszteség. Pikk bubi: nők álmában alapos gyanú, hogy egy nálad fiatalabb fiú érdekből vonzódik hozzád. Férfiálomban: érdekeid alakítják barátságaidat. Káró ász-férfiálomban: szex, női álomban: önszeretet; furcsa vonzalom; feminizmus. Káró király -jó barát. Káró dráma - kellemes társ, barátnő. Káró bubi - jó program, vidámság. Treff ász - kár, veszteség. Treff király - kisebb baleset, pech. Treff dáma - belesodródsz egy kényelmetlen helyzetbe. Treff bubi: okvetetlenkedés. Kis lapok bármely színből - nem mered szabadjára ereszteni a fantáziád; minél kisebb alap, annál nagyobb a visszafogottságod. Magyar kártyában piros ász - boldog szerelem, piros király nőknek hódítás, férfiaknak: szerelmi siker; piros felső - nőnek: rivális, férfiaknak: csalfa nő. Piros alsó - fiatal fiú. Tök ász - pénz, nyereség. Tök király - gazdag házastárs, tök felső - férfiaknak: felszarvaznak, nőknek: azt hiszed, hogy az ujjad köré csavarsz valakit, pedig más viszi el az orrod elől; tök alsó - férfinak: értékes gondolatok, nőnek: kezdetben veszélytelennek tűnő, inkább visszahúzódó barátnő, aki komoly vetélytárssá válik. Zöld ász-beteljesülő remények, zöld király-nőnek: szerelemre vágysz; várod keresed az igazit; férfinak: kalandozás; zöld felső - nőnek: csalódás, reményed meghiúsulása, férfinak: annyira könnyűnek tűnik a hódítás, hogy el is megy tőle a kedved; zöld alsó - fiatal lány, aki bajt okoz. Makk ász: értékes kapcsolat. Makk király - nőnek: megértő, igazi férfibarát akivel kapcsolatod átalakulhat szerelemmé, férfinak: Te vagy a megértő barát és nem biztos, hogy kedvedre való a szerep. Makk felső- nőnek: célratörés, számítás, férfinak: tévedés. Makk alsó: szerencsés új ismeretség. Kis lapok: ugyanaz, mint a francia kártyában, kivéve a piros tízest, ami szerelmi sikert jelent. Jolly Joker: ugyanis arra gondolsz, amire akarsz, nem befolyásolnak a tények. Skíz: bohóckodással, negédeskedéssel álcázott kemény célratörés. Üres kártyalap, pótlap - új, érdekes személy.

KÁSA - Szerény segítséget kapsz. Kása, ami önmagától nő, dagad: szövevényes pletyka, szószaporítás. Kása, ha egy edényből kifolyik: meggondolatlanul kifecsegsz valamit.

KÁTRÁNY -Értelmetlen ragaszkodás.

KÁTYÚ - Önmagáért beszél. Bajba jutottál.

KÁVÉ - Babkávé: spórolsz, kicsit többet is megengedhetnél magadnak. Feketekávé mokka: könnyelműnek ítélt, valójában ésszerű viselkedés; ajándékot adtál annak, aki ezt megérdemelte. Tejeskávé: rossz szokásoddal felhagyni készülsz. Kávéfőző gép: erőlködés. Kávédaráló: unalmas háztartási munka, nem kedved szerint való vendégeskedés.

KÁVÉHÁZ - Tehetség, amit nem használsz ki.

KÉK (szín) - Hidegség, féltékenység. Kék ember: addig packáztál, míg elvesztetted valakinek a szeretetét. Kék arc: féltékenység, múló érzelmek, amelyek ellen nem tehetsz semmit.

KÉMÉNY - Ha messziről látod: régóta őrlődsz, pihenésre vágysz. Füstölő kémény: gond. Gyárkémény: ijedtség. Ledőlő kémény: szorongás. Kémény, ha megfogod, átöleled: férfiálomban: rideg környezet, nők álmában: szexuális bátortalanság, amit több-kevesebb sikerrel. palástolsz; elhallgatod szerelmi igényeidet.

KÉMÉNYSEPRŐ - Optimizmus.

KÉNSAV - L. Vitriol.

KÉP - Lásd: FESTMÉNY, FÉNYKÉP

KÉPESLAP - Eseményhiány; lustaság.

KÉPLET - Ragaszkodás a formaságokhoz. Diákálomban: vizsgadrukk

KÉPTELENSÉG - Az a sokszor előforduló nyomasztó álom, amikor valamit nem bírsz megtenni; ütni, kilátni, menekülni szeretnél, de kezed nem bírod mozdítani, hangot nem tudsz adni, lábad nem engedelmeskedik, akárha megbénultál volna stb. Mindig az adott eseményhez, álombeli történéshez való kettős viszonyulás; például: a vádtámadó útonállót szeretnéd ártalmatlanná tenni, magad vele szemben akár ütéssel is megvédeni, ugyanakkor szeretnél egy kalandos história, akár egy rablótámadás hőse is lenni; esetleg vágyaid mondjuk, hogy megüss valakit ellen erkölcsi érzéked tiltakozik. Az álombéli képtelenségnek annyi formája létezik, hogy csak általánosságban lehet vele foglalkozni, de a fentiek figyelembevételével érdemes elgondolkozni rajta az álmodónak. Az álombéli képtelenség kínos érzésével nemcsak mozgásokban találkozhatunk; gyakori álom, hogy ajtó válik becsukhatatlanná, vagy eltűnik onnan, ahol lennie kellene fürdőszoba, WC, valószínűnek tartom, hogy az ilyen álmokat ugyanaz a kettős, egymásnak ellentmondó érzelmek okozzák. Végül tekintetbe kell venni azt az egyszerű magyarázatot is, amely szerint fekszel azon a kezeden, amellyel álmodban éppen valamit tenned kellene, az álombeli képtelenség-kezed mozdíthatatlanságának - képzetét ez okozza.

KÉRDŐJEL Körültekintő véleményalkotás; tárgyilagosság.

KÉRDŐÍV -Kisebb fajsúlyú esetleg hivatalos csalásra készülsz, vagy elkövettél ilyet.

KÉREG - Nehezen, vagy egyáltalán nem látod be a tévedésed. Kérges kéz: ha a sajátod: mással végeztettél el egy rád osztott feladatot; ha másé: tisztelet.

KÉRVÉNY Megtagadtál egy olyan szívességet, amelyet könnyen meg is tehettél volna.

KÉS - Agresszivitás. Férfiálomban: fenyegetettség. Női álomban: gonosz indulatok. Késsel ha rádtámadnak: nőknél: neked is terhedre vannak a saját indulataid, érzed, hogy ennyi hiba nincs is a világon, mint amennyit Te képes vagy találni másokban. Férfiálomban: rossz partnerkapcsolat, megalázó visszautasítás. Ha Te támadsz késsel - nők álmában: kritikátlanság; egyetlen mércét ismersz, a magadét. Férfiálomban: kiszolgáltatottság, amely miatt szenvedsz, de nem vagy képes tenni ellene. Levegőben, magától mozgó, rémületet keltő kés: régóta tűrsz; a békesség kedvéért alkalmazkodsz, megalkuszol, valójában gyilkos indulatok halmozódnak fel benned, amiknek a kitörésétől joggal tartasz. Sok kés: sok felgyűlt indulat, amelyet nem akkor és ott adsz ki magadból, ahol az helyénvaló lenne.

KÉSZLET Étkészlet: jutalom, amelyet megérdemelsz. Szerszámos készlet: olyan jutalom, elismerés, amit azért kaptál, hogy még többet vállalj; rádsóztak egy feladatot.

KÉVE - Kevés szabadság, szabad idő. Kévét kötni: sommás gondolkodás.

KÉZ -Intelem. Fenyegető kéz: buta tanácsot kaptál. Hideg kéz: viszonzatlan szerelem, csalódás.

KÉZIFÉK Bátortalan kísérlet valakinek a megnyerésére; fogadkozás, ígéret, amit nem tartasz meg.

KÉZIMUNKA -Felkészültség; rátermettség. Örömmel végzett munka.

KÍGYÓ - Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.

KÍNA - Udvariasság, tapintat.

KÍNZÁST látni - Kínozni valakit, kínzást elszenvedni: nem vagy képes egyenrangú barátság, kapcsolat kialakítására. Vagy fölényeskedsz vagy meghunyászkodsz.

KÍSÉRTET - Ha ijesztő: rossz lelkiismeret, ha barátságos; nem ébreszt félelmet: elfogadod magad és másokat olyannak, amilyenek; kiegyensúlyozottság, tolerancia. Kísértet fehér lepelben: érzelmi, értelmi gazdagodás. Áttetsző kísértet: jó emberismerőnek hiszed magad, úgy hiszed, belelátsz másokba; vigyázz, könnyen tévedsz! Kísértet, ha üzenetet hoz, tanácsot ad: tisztában vagy a saját esendőségeddel.

KÓKUSZDIÓ - Nem riadsz vissza a nehézségektől; jól sejted, hogy fáradozásaid szép eredményt hoznak. Kókusztej: kedves malackodás.

KÓRHÁZ Legtöbbször a betegségtől való félelem jele; halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol; saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt; kórházban ápoltatni: panaszkodási hajlam, gyengédség utáni vágy; kórházban látogatni olyat, aki már nem él: keserű érzés mulasztások miatt; önhibádon kívül nem tudtál mindent megtenni, amit szerettél volna, más, tényleg fontos dolgok akadályoztak. Olyant látogatni, aki él és egészséges nincs kórházban: aggodalom magad miatt, elhanyagolod egy bajodat; ismeretlent kórházban meglátogatni: nem vallod be magadnak, hogy utálsz valakit, akit szeretned kellene. Kórházi ápoló: gyengédség. Kórházban eltévedni: azt képzeled, hogy van a dolognak végső magyarázata és azt keresed. Ismeretlen kórházban jól kiigazodni, otthonosnak érezni: hipochondria; kórházban bármilyen körülmények között jól érezni magad: intimitásra, testi gyengédségre vágysz, de azt nem a megfelelő körülmények között keresed; a  Fodrász álomnak a szigorított változata.

KÓRUS - Szembehelyezkedés; lázadás; eretnek gondolatok.

KÓSTOLNI - Kielégítetlen kíváncsiság.

KŐ - Magadra erőltetett szerep; a gyengeségtől való irtózás.

KÖD - Félelem; bizonytalanság; rossz viszony a valósághoz.

KÖLCSÖN - Adni - társasághiány; kapni - feleslegesen sajnáltatod magad.

KÖLDÖK - Szerep, melyet éretlenül vállaltál. Gyermekedhez gyerekesen viszonyulsz; belekényszerültél egy helyzetbe, ahol igyekszel megállni a helyed.

KÖLNIVÍZ - Lásd: ILLATSZER

KÖLTÖZKÖDNI - Nagy megpróbáltatás; megújulás.

KÖNNY Szerénység, visszafogottság. Könny ízét érezni: Jól át tudod érezni mások hangulatát, különösen szomorúságát.

KÖNYV - Általában: tekintélytisztelet; a nyomtatott betű, szöveg iránti bizalom. A könyv álombeli felbukkanása hited és tapasztalatod közötti ütközés. Verseskönyv: sejtelmek, amelyeket jobban szeretnél távol tartani magadtól. Imakönyv: útmutatást vársz. Szótár: feledékenység. Telefonkönyv: félrevezetnek. Szakácskönyv: gondoskodás. Nyelvtankönyv: meglepetésedre olyanhoz vonzódsz, aki nem kifejezetten a zsánered. Szakkönyv: félsz az érzelmektől. Könyvben, ha neked szóló üzenetet találsz: légy óvatos a saját ítéleted illetően; ha értelmetlennek tartott szöveget olvasol: közel jársz egy megoldáshoz. Álmoskönyv: tetszés szerinti válogatás több rendelkezésedre álló csacsiság között. Tankönyv: szabadelvűséged miatt rossz véleménnyel vannak rólad.

KÖPÉS-Gondoskodás; felülkerekedési, győzelmi ábrándok. Ha leköpnek: saját jellemedbe vetett szilárd hit.

KÖRMENET Elvesztett érzelem, csalódás.

KÖRZŐ - Kényszeres pontosság; állandó mulasztásérzés.

KÖRÖM - Megbántottság; bántás; rosszindulat. Gyerekes bosszúvágy: harc, amit saját magaddal folytatsz. Karmolni: nem bírtad visszatartani egy megjegyzésed, amellyel megbántottál valakit, és ami rossz tréfa volt. Karmolás, ha rajtad: neked tettek kellemetlen megjegyzést, ráadásul nem tudtál rá jó riposztot, utóbb jutott eszedbe, hogy mit kellett volna mondanod. Körmöd, ha szokatlanul gyorsan hosszúra nőne: álszerénység; magadra erőltetett szerepe; tetszelegsz önmagadnak a megértő jóbarát szerepben. Állati köröm karom, ami ellenedre tör: rossz viszonyaidért, perpatvaraidért magadban keresd a hibát; olyan önmarcangolás, ami végül is hasznodra válik. Körömlakk: alakoskodás; a bizalmába férkőzöl valakinek, és ezt nem jószándékkal teszed. Műköröm: egzisztenciális bizonytalanság; zavaros körülmények; rossz érdekérvényesítés; dobozban lévő műköröm: megharagszol azokra, akik segítenek rajtad.

KÖTÉNY-Apró titok, amit többre értékelsz, mint amit valójában ér. Kamaszlány álmában: olyan testi fejlődés, amelyre a lélek még készületlen.

KÖZSÉGHÁZA Perpatvar a rokonok között; igyekszel titkolni valami családi dolgot.

KÚT - A jövő jelképe. Kútba kiabálni: tervezgetés. Kútba esni: türelmetlenség lásd még: zuhanás; kútból inni: a mának élsz. Gémeskút: nem tudsz hogyan dönteni; mindig más és más elképzeléseid vannak a jövődet illetően. Kútból kimászó ember: szerencsés ismeretség. Kútból ha kimászol: összeköttetéseid révén előnyös helyzetbe kerülsz.

KÜLDÖNC - Tartozás; nem adsz vissza valamit, esetleg egy könyvet, arra gondolván, hogy hátha a tulajdonosa megfeledkezett róla; kis linkeskedés.

KÜLFÖLD - Általában: elhessegetsz magadtól egy kényelmetlen gondolatot; lásd még az illető ország nevénél. Ha nem ismered a helyet, ahol álmodban vagy, csak annyit tudsz, hogy külföldön: nagyon jól tudod, hogy mit kellene tenned, de a legkülönbözőbb kifogásokat találod ki önmagad számára halogatásod okául.

KÜRT - Többet beszélsz a kelleténél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

cialis generico online 43213

(Stevenbor, 2018.05.09 01:46)

cialis <a href=http://cialishg.us/#5684>cialis online</a> cialis generico online

viagra generic equivalent

(RaymondSon, 2018.05.08 08:35)

generic viagra without a doctor prescription <a href=http://viagra-generics.us/#8270>viagra generic cost</a> viagra generic name <a href=http://viagra-generics.us/#2376>viagra.com</a>

generic viagra for sale

(RaymondSon, 2018.05.08 08:18)

http://www.petrovchina.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2946 http://bobawada.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=25359 http://apexschools.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=16491 http://fokuspajobbet.se/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2383 http://www.santorini.odessa.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=430337 http://142-4-9-44.unifiedlayer.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=478636 http://www.thamserkutrekking.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=62436 http://www.kenutancomputers.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=118138 http://www.qseitalia.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1133 http://www.usbtoken.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=94336 http://www.fuentesauco.info/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17964 http://dasbachgmbh.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=707301 http://marnell.com.co/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1641 http://reviewcomparepurchase.com/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=11059 http://www.iranmlco.com/site/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=594 http://beta-editions.defendernetwork.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=253481 http://totalchess.spb.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=23228 http://www.tvstream24.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=363166 http://www.istitutocampano.it/sito/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=891 http://tuthucductri.edu.vn/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=26554 http://tatianilima.com.br/kabana/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1020 http://www.upstatedvd.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=149811 http://gestoflores.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2526387 http://www.quamsi.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=591263 http://inter-lift.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=112947 http://theoffice.ng/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=15416 http://ugandacricket.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=38946 http://adsforwheels.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=285049 http://modernbrain.ru/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4086 http://4youpro.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=16258 http://abaoman.org/abaalumni/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2880 http://www.juicemanonline.com/markanthony/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=653 http://orkestrpobeda.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=47773 http://iblackbird.co/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=443153 http://www.gruposantolina.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=92631 http://okhowa.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=7503 http://www.vtgk.kz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=10041 http://fundacionvaloratepanama.org/new2/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=43582 http://www.unicesar.edu.co/admisiones/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=322 http://www.profkom.info/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=25774 http://optique-mireux.fr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=32038 http://www.silveo.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=551 http://anonimatos.com.br/site/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17800 http://www.hssh.co.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=13211 http://anepe.org.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17490 http://monasri.gov.kh/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1593836 http://regionalbusinessconnection.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=80917 http://www.stilitalia.com/sito/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=150334 http://www.contessina.shop/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=821860 http://www.bippecas.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=117362

viagra without insurance 7971

(Agustindal, 2018.05.03 01:46)

8084 http://linhkienxe.vn/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=671357 http://spirito.gr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=231971 http://hi-flower.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=33194 http://grfotografias.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=84206 http://www.dinolonzano.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=232590 http://www.equiventura.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=28823 http://blackpotpublishing.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=31291 http://www.ceraunavoltapavullo.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=365423 http://www.deafbowl.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=138389 http://globalservices-sarl.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=441626 http://www.orphanaid.co.za/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1723 http://interiorhouse.in/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=290706 http://boreiangkornc.com/us/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=76793 http://www.pescamag.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=96464 http://www.fondazioneoat.it/taonews/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=79488 http://splurgeforless.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=102084 http://obelit.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2053 http://shivindia-ghana.edu.gh/ijactm.com/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=940 http://bassein-razumnoe.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=61511 http://www.oi-oficinadaimagem.com.br/lojaauto/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1168 http://fishcat.net/site/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=112779 http://prestolog.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=235 http://jtpagencia.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=13567 http://www.jmc.utfsm.cl/casino/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=47514 http://skidkinews.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=234284 http://www.tamukelo.co.za/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=56873 http://www.peluqueriashangara.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=401332 http://www.energyregulators.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=47165 http://grupposergros.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=233623 http://grecia24.gr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=46524 http://majidpart.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1236 http://lotuspskhotel.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=18725 http://www.cattedralepozzuoli.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=513114 http://www.fetishbook.net/home/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=83663 http://www.silicon.com.hk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=215938 http://www.ondacieza.com/index/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4250 http://mashasha.com/2010/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=113981 http://vyvindustriaycomercio.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3297 http://elliotbiotech.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1069524 http://www.viaggiconlascossa.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=126606 http://calhoungp.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=158160 http://internationalhairforum.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17065 http://flourish.co.ke/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=112722 http://www.openhaardhoutaalsmeer.nl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=37553 http://prazskebyty.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=214009 http://annyol.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=704 http://www.transcares.com/web/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=211593 http://maketp.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=28435 http://julietskitchen.com/home/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1497 http://kitchencojo.com/home/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=326833 4169

generic viagra india

(RaymondSon, 2018.05.02 20:30)

viagra generic equivalent <a href=http://viagra-generics.us/#1396>viagra generic available</a> generic viagra prices <a href=http://viagra-generics.us/#9221>generic viagra india</a>

JOKER333 สมัครง่าย | เล่นง่าย ชัวร์ 100% m.joker333.com ไม่โกง

(DennisPew, 2018.05.02 20:00)

ดาวน์โหลด ติดตั้ง JOKER333 เกมส์สล็อตมือถือ เกมส์ยิงปลามาใหม่สุดฮิต 2018 มาแรงที่สุดในไทยสมาชิกกว่า 5 แสนคน
<a href=http://m.joker333.com><u><b>ดาวน์โหลด joker game</b></u></a>
สมัคร JOKER333 เล่นสล็อตมือถือ สมัครใหม่รับโบนัส 500 เปิดบริการทุกวัน ติดต่อทีมงานได้ 24 ชม.ค่ะ. JOKER333 คาสิโนออนไลน์ ใหม่ล่าสุด
เพิ่มเกมส์ใหม่พร้อมให้บริการ 24 ชม. อยากแนะนำสำหรับผู้ที่ชื่นชอบเกมส์คาสิโนออนไลน์ JOKER333 เว็ปการพนันออนไลน์อันดับ 1 แอฟเกมมือถือ
เด็ดพร้อมกับมีเกมส์มากมายไม่ว่าจะเป็น เกมส์ยิงปลา , บาคาร่า , สล็อตออนไลน์ JOKER333 เกมยิงปลา JOKER333 ยอดนิยมเล่นผ่านมือถือ รับโบนัสสูงสุด 50000บาท
<a href=http://m.joker333.com><u><b>วิธีลงเกมส์ joker</b></u></a>
JOKER333 - ผู้ให้บริการเกมคาสิโนออนไลน์ JOKER333 ที่กำลังได้รับความนิยมในขณะนี้ โดยจะเน้นเฉพาะลูกค้าที่ชื่นชอบการเล่นเกมการพนัน
บนแพลตฟอร์มของอุปกรณ์เคลื่อนที่ไม่ว่าจะเป็นโทรศัพท์มือถือหรือแท็บเล็ต ลองเลยวันนี้ เปิดยูสใหม่ JOKER333 รับโบนัสพิเศษจากเรา คลิกเลย.

JOKER333 สมัครง่าย | เล่นง่าย ชัวร์ 100% m.joker333.com ไม่โกง

(DennisPew, 2018.05.02 17:33)

ดาวน์โหลด ติดตั้ง JOKER333 เกมส์สล็อตมือถือ เกมส์ยิงปลามาใหม่สุดฮิต 2018 มาแรงที่สุดในไทยสมาชิกกว่า 5 แสนคน
<a href=http://m.joker333.com><u><b>joker333</b></u></a>
สมัคร JOKER333 เล่นสล็อตมือถือ สมัครใหม่รับโบนัส 500 เปิดบริการทุกวัน ติดต่อทีมงานได้ 24 ชม.ค่ะ. JOKER333 คาสิโนออนไลน์ ใหม่ล่าสุด
เพิ่มเกมส์ใหม่พร้อมให้บริการ 24 ชม. อยากแนะนำสำหรับผู้ที่ชื่นชอบเกมส์คาสิโนออนไลน์ JOKER333 เว็ปการพนันออนไลน์อันดับ 1 แอฟเกมมือถือ
เด็ดพร้อมกับมีเกมส์มากมายไม่ว่าจะเป็น เกมส์ยิงปลา , บาคาร่า , สล็อตออนไลน์ JOKER333 เกมยิงปลา JOKER333 ยอดนิยมเล่นผ่านมือถือ รับโบนัสสูงสุด 50000บาท
<a href=http://m.joker333.com><u><b>joker123</b></u></a>
JOKER333 - ผู้ให้บริการเกมคาสิโนออนไลน์ JOKER333 ที่กำลังได้รับความนิยมในขณะนี้ โดยจะเน้นเฉพาะลูกค้าที่ชื่นชอบการเล่นเกมการพนัน
บนแพลตฟอร์มของอุปกรณ์เคลื่อนที่ไม่ว่าจะเป็นโทรศัพท์มือถือหรือแท็บเล็ต ลองเลยวันนี้ เปิดยูสใหม่ JOKER333 รับโบนัสพิเศษจากเรา คลิกเลย.

cheap viagra uk

(foivbw, 2018.04.30 21:47)

<a href=http://canadian-pharmacie.com>buy viagra cheap online</a>
buy viagra sildenafil online http://canadian-pharmacie.com

viagra without a doctor's prescription 4582

(Agustindal, 2018.04.30 17:06)

7776 http://www.bamco.co.kr/site/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=265380 http://holyfamilykuru.abestmodel.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=459798 http://www.nidiinfanziaolbia.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1074 http://executivedecisionmarketing.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=32351 http://www.decorgarden.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=884497 http://www.dalarosa.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=30791 http://www.bridgegaragemanchester.co.uk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=37335 http://atcxxi.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=15641 http://www.vasculart.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1271 http://savasmatbaa.com/english/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=128785 http://www.termasdereyes.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=658977 http://makkcg.com/alwadihospital2017/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2831 http://www.yantakao.ac.th/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1186 http://raceiq.us/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2755341 http://www.sampi.kz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1130 http://sjthd.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=29917 http://www.novaromacafe.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=515672 http://www.mascoterossolidarios.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2723 http://www.research.pmcg-i.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=226135 http://acconsulting.com.pl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=24314 http://pgrrestaurant.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=19379 http://servicioswts.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2000727 http://dev.hayes.com.bd/realestate/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=373809 http://artoffacts.com/newsite123/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=378 http://leipzig-jakartalist.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=19377 http://www.thecreditrepairconsultants.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=7815 http://ensubate.edu.co/web/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17857 http://expressotransbrasil.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5415 http://hydier-associates.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=435112 http://www.agriverdesa.it/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=309926 http://mmalegacy.gr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=16399 http://getsolutionssa.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=275957 http://redside.bsgroup.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=18995 http://level44.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=87393 http://www.dodokar.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=59622 http://www.adegaeidos.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=621 http://cdalliance.ca/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=159414 http://www.dhb-stewia.com/en/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=137 http://www.accademiagoccediluce.it/component/k2/itemlist/user/331312 http://expomanualidadesmerida.com/w/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=114538 http://www.seebawayonline.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=133315 http://goshornstepbystep.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=625385 http://www.safetyevolution.ca/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1001 http://exposucre.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1592 http://www.aracne.biz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1747015 http://allstarteamstats.answerinfinity.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=8250 http://panarmeniangames.am/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=25242 http://gcbusinessjournal.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=25870 http://www.icreate.fr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=29279 http://www.canavit.co/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=70298 7563

buy cialis online with paypal

(lvwlek, 2018.04.25 12:15)

<a href=http://canadian-pharmasy.com>buy generic cialis online safely</a>
cialis pills online india http://canadian-pharmasy.com

viagra without erectile dysfunction 4981

(Agustindal, 2018.04.24 10:01)

456 http://riddimcityfm.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=68644 http://3fmedia.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=100973 http://marciabloomdesigns.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=34737 http://clinicapablocano.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=56131 http://tobiaextreme.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=562995 http://www.leandrolimaimoveis.com.br/site/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=135534 http://www.blik21.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=77522 http://www.bk-cam.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=116794 http://www.akuz.com.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=84290 http://www.pawsarl.es/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=197339 http://brestgortrans.by/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5300 http://www.madambrodie.com/portal/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2622 http://emow.cl/2011/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=32212 http://www.drjelec-islamovic.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=37061 http://www.vivilegno.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=307421 http://appmrf.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=135703 http://tuli-huntessential.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=11971 http://www.adeanet.org/wgecd/fr/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=932 http://totalchess.spb.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=22610 http://www.fantasiapetroli.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=366049 http://www.newenglishway.it/public/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=118673 http://wow-calendar.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=21847 http://www.chimisal.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=44472 http://www.usbtoken.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=99395 http://www.pgmc.com.br/1/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=427 http://www.baominhtien.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5172 http://emcollc.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=949296 http://www.equiventura.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=36059 http://www.xlmotorsport.com.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3634 http://rupazl.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=68741 http://savasmat.com.tr/english/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=129343 http://anonimatos.com.br/site/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17810 http://www.gkvsk.ru/1/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=86848 http://niloperez.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=408112 http://3fmedia.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=100891 http://unitedbrothers.com.tn/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5153 http://xn----ftbbbeqsmlkbycldq0s.xn--p1ai/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=152564 http://jgo.mn/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=8784 http://www.agriverdesa.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=308957 http://kpksemiya.ru/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6332 http://keepallreal.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=22053 http://www.nuovaciviltamediterranea.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1699 http://www.crceramiche.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=596685 http://die-tretkurbel.de/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=452189 http://pensionreviewmagazine.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2890 http://mediatec.co/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=39400 http://globalstudynetwork.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=31957 http://minheb.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1010460 http://210.5.171.83/kbj/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=183784 http://torontosportsdoc.com/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=14962 2481

Hello

(Robertrak, 2018.04.23 10:51)

viagra without ed 5339

(Agustindal, 2018.04.22 18:14)

1985 http://www.startelefonia.it/it/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=41529 http://bania-design.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=25751 http://ekspertax.pl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=182859 http://www.gambastampi.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=810 http://panelsystem.pl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=323413 http://eadic-acodal.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=24267 http://www.sidertrading.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=29838 http://www.mbroker.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17452 http://www.ahetedik.hu/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=797 http://www.abeir-toril.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=137637 http://bestbusinesspte.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=182722 http://boulevard-show.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17349 http://tiendaropadeninos.com/index.php/component/k2/itemlist/user/908649 http://www.kola2016.eu.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=34797 http://studiokon.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=15375 http://vocational-courses.nearoff.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5487372 http://exsusa.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=32044 http://www.loolalab.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=110150 http://www.qaimconsulting.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=33615 http://masteryit.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=254702 http://festivaltodomundo.nl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=23242 http://yilmarzilguerooficial.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=15659 http://www.agacytx.com.mx/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1087 http://dev1.qmi.it/qmi_new/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=698 http://2315031.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=427165 http://www.paredesport.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2959 http://www.miroseguridad.com/web/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=788 http://www.cis24ore.it/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=386061 http://taehwaindia.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=116283 http://www.jmc.utfsm.cl/casino/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=43446 http://www.kasadasferramentas.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=34868 http://ria-blitz.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=144153 http://majidpart.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1330 http://bbsmotori.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=113844 http://www.inpatmos.gr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=570936 http://qtrsgroup.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=587618 http://eadic-acodal.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=28330 http://www.novaromacafe.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=497138 http://savasmat.com.tr/english/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=128708 http://www.ttdtimber.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2852 http://globalstudynetwork.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=34396 http://www.lymaudio.it/site/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=73488 http://www.dodokar.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=64282 http://www.saralgroup.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=30149 http://www.rizehnews.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=950 http://shop.global-energy.eu/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=274012 http://lessaggs.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=38787 http://raceiq.us/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2649403 http://www.dafnispettacoli.it/sda/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=50688 http://www.abocministries.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=74685 2248

ความน่าเชื่อถือของสูตรแทงบอลบนเว็บไซต์ต่าง ๆ ใช้ได้จริงไหม ?

(BobbyBreah, 2018.04.22 04:03)

<b>ทำไมต้องต้องใช้สูตรแทงบอล</b>
ปัจจุบันนี้ความนิยมของการเลือกแทงบอลที่ใครหลายคนนิยมเลือกเดิมพันทำเงินเข้ากระเป๋าได้ทุกวัน <a href=https://www.เล่นบอลออนไลน์.com><u><b>928bet โปรโมชั่น</b></u></a> ซึ่งการเลือกเดิมพันแต่ละครั้งความสำเร็จจากการเดิมพันไม่ว่าจะเป็นแบบสเต็ป , เดี่ยว , สกอร์สูง-ต่ำ , ลูกเตะมุม และอื่น ๆ มากมาย สิ่งสำคัญที่จะสามารถช่วยลดความเสี่ยง ซึ่งเป็นวิธีที่จะช่วยให้ทุกคนมีโอกาสของการเดิมพันเพื่อความสำเร็จทำกำไรได้ง่าย และเลี่ยงปัญหาการขาดทุนได้เป็นอย่างดี แต่สิ่งที่จะช่วยให้สูตรมีประสิทธิภาพสูงขึ้นจะต้องทำดังนี้
1. เริ่มต้นจากการเลือกคัดคู่บอลก่อนการเดิมพัน จากการเลือกทีมและลีกที่ต้องการเดิมพัน แนะนำว่าควรเลือกคู่ใหญ่และลีกดังจะเลี่ยงปัญหาเรื่องการล้มได้ดี
2. จากนั้นหาข้อมูลและคัดกรองจากสถิติการแข่งขันที่ผ่านมา เพื่อใช้เป็นแนวทางในการตัดสินใจ
3. เปรียบเทียบเพื่อหาความน่าจะเป็นที่มีโอกาสทำเงินได้มากที่สุด
4. นำข้อมูลที่ได้เพื่อเปรียบเทียบจากข้อมูลของเซียนชื่อดังเพื่อหาแนวร่วม
5. เลือกเดิมพันตามความเหมาะสมหรือใช้ฝนงบเงินทุนที่ตนเองตั้งเอาไว้

สนับสนุนโดย <a href=https://www.เล่นบอลออนไลน์.com><u><b>928bet เข้าไม่ได้</b></u></a>

viagra without erectile dysfunction 8128

(Agustindal, 2018.04.22 03:51)

7038 http://salakicollection.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=987184 http://www.amatodemolizioni.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=982717 http://www.areapostel.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=402893 http://urbanizacionlomasdecaujaral.com/portal/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=29470 http://ix-static.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=34949 http://mediashack.co.za/evergreen/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=694 http://vioplastiki.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=389283 http://www.groupe-madia.com/work/fokotoATD/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=201867 http://championhair.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=28560 http://www.keytalent.mx/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1148 http://aotc-sa.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=27111 http://ubci.in/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=29554 http://www.leandrolimaimoveis.com.br/site/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=134882 http://favorit-expo.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=183628 http://jpfeinmann.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=644424 http://www.bifesujo.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=228647 http://bassein-razumnoe.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=61409 http://www.radiomozartitalia.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5092 http://www.officenouveau.co.za/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=11212 http://www.briciolefavole.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=101427 http://marintekcontainer.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=129809 http://www.onteatr.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=49186 http://www.eurochip.hr/shop/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=247469 http://www.magnoliasewings.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=35044 http://anaspra.org.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=12623 http://dasbach.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=697657 http://fondationpaindevie.org/fr/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=931 http://www.threeline.es/QM/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=768 http://www.ozdaily.net/portal/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=60817 http://artdraftauthority.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=65165 http://www.lineage2italia.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=8219 http://www.dmatteson.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=20644 http://www.die-finanzspritze.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=35271 http://hikmetder.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=764 http://www.entjo.com/web/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=202809 http://saiitsolution.com/mystore/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=150005 http://www.jonon.edu.mn/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=105261 http://www.research.pmcg-i.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=225285 http://filter.reviewcomparepurchase.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=11325 http://studentlife.hup.edu.pk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=42234 http://www.davewatkins.com/wayland/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4682 http://johnessmat.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=29447 http://roysbarbershopfl.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=59955 http://adsforwheels.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=285013 http://plutusmachinelearning.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=23578 http://xn--peabeticadecana-zqb.es/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=184144 http://www.trendykosmetyczne.pl/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=37180 http://www.dellemimose.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=42259 http://totalchess.spb.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=23148 http://taehwaindia.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=121513 2743

viagra without a doctors approval 7798

(Agustindal, 2018.04.12 16:39)

6173 http://bit.ly/2u4at5Y http://bit.ly/2u2qYzc http://bit.ly/2u2pIMu http://bit.ly/2u5MPpH http://bit.ly/2u4jEmH http://bit.ly/2uaRFCb http://bit.ly/2u4i6cn http://bit.ly/2u6926W http://bit.ly/2u5MhQF http://bit.ly/2u3CcDz http://bit.ly/2u1E7c3 http://bit.ly/2u2ybzs http://bit.ly/2u2rblY http://bit.ly/2u5OVWB http://bit.ly/2u2wW3g http://bit.ly/2u8gXRi http://bit.ly/2u2mnNs http://bit.ly/2u33TfP http://bit.ly/2u4fQSr http://bit.ly/2u7ID90 http://bit.ly/2u3DO05 http://bit.ly/2u4jpYP http://bit.ly/2u2GLOD http://bit.ly/2u0u7Qd http://bit.ly/2u31KRt http://bit.ly/2u8bMRm http://bit.ly/2u0t4jf http://bit.ly/2u1Gwn7 http://bit.ly/2u4gmQn http://bit.ly/2u7KMkG http://bit.ly/2u1EZxl http://bit.ly/2tZMOU2 http://bit.ly/2u2ZBFf http://bit.ly/2u0qycN http://bit.ly/2tYKP2c http://bit.ly/2u33YQF http://bit.ly/2tZONaW http://bit.ly/2u0uZnX http://bit.ly/2tZmBVS http://bit.ly/2u30c9X http://bit.ly/2uaRLtx http://bit.ly/2u2pe98 http://bit.ly/2u1Xz8p http://bit.ly/2u2niNU http://bit.ly/2tZQhlw http://bit.ly/2u3HT4n http://bit.ly/2u4eSWj http://bit.ly/2u4cjn9 http://bit.ly/2u2wtOy http://bit.ly/2u1BBCD 9756

Банченко Денис Юрьевич

(RobertVam, 2018.04.09 23:08)

<b><a href=http://asrp.su>Банченко Денис Юрьевич</a></b>

Приветствую Друзья, если вы читаете этот текст, значит вас заинтересовал данный персонаж.
Возможно вы устраиваетесь к нему на работу, или же хотите заказать у него какой-либо ИТ продукт или другую услугу, так вот - НИ В КОЕМ СЛУЧАЕ !!! Почему ? Читаем ниже:-)

<b>Банченко Денис Юрьевич</b> - человек, которого близко нельзя подпускать ни к руководству людьми, ни к разработке. Полностью не компетентен. Психически не уравновешен, не способен к принятию решений ни в тактике, ни в стратегии руководства проектами.

buy viagra online reviews

(utdqop, 2018.04.04 20:27)

<a href=http://canadan-pharmacy.com>cheap viagra canada</a>
farmacia online para comprar viagra http://canadan-pharmacy.com

すべての buntube.net

(buntubxw, 2018.04.03 15:32)

<a href=http://buntube.net/>buntube net</a>
hd xxx onlin sex vid with bra penty p exiporn bbc gloryhol sexi thilugu o hd video mp4sex vi .
http://www.schxzl.com/223/go.php?url=buntube.net http://g1014.1go.co.kr/link.php?url=buntube.net http://h-elegance.com/m/redirect.php?url=buntube.net http://www.onibusevans.com.br/Redirect.aspx?url=buntube.net http://www.australiaforkids.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://asknclawyer.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://forum.dklab.ru/redir.php?http://buntube.net/ http://www.intraplanet.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://gzheladmin.ru/go/url=http://buntube.net http://www.gladstonecommercial.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://incredibleholidays.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://308374.resume-bank.ru/content/info/redirect.html?url=buntube.net http://www.charlar.es/redirect.php?url=buntube.net http://www.bet6905.com/539/redirect.php?url=buntube.net http://imageunion.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net/top/
xx actross ostel sex videos tamil ty audio quay len bo www.porn nayika a lods telugu hindi lesbi kamsin bf sexy bf ex lesbian japanese endo en el pat .
check this my <a href=http://buntube.net/>website</a>.
rother and sister collage t dachudivideo sexy indian girl tshrt big boods mms tabu owmload hard sex anime tamil smart ga old fet gand.com baise a laplage tamil village natu xxx india shemale s hanymoon xxx vid mom with son har .
http://buntube.net
fadiha momatilin mms lokal f babita dot x*** sunnh leone sex mov hairy pussy dawonlo dishixnxx porno com os paworegers

Bitcoin news

(PlayBitcoin, 2018.04.03 14:40)

Nvidia Says no MoreVideo Cards for Crypto Miners - BS!
https://viuly.io/video/nvidia-says-no-more-video-cards-for-crypto-miners---bs-306779
Crypto News #2 Reddit , WazirX , Credits Pre Beta ,Bithumb Crypto Payment, Bitcoin South Korea ,Ford
https://viuly.io/video/crypto-news-2-reddit--wazirx--credits-pre-beta-bithumb-crypto-payment-bitcoin-south-korea-ford-306763
Bitcoin price news: Why is bitcoin falling today?
https://viuly.io/video/bitcoin-price-news-why-is-bitcoin-falling-today--306599
<a href=https://viuly.io/channel/79807>Bitcoin Ethereum Litecoin BNB Technical Analysis Chart 3/24/2018 by ChartGuys.com</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »